[gtranslate]
[gtranslate]

Voorjaar In Maart

dagen van afgelopen weken hebben op verschillende plekken voor veel onrust gezorgd. Tijd om hem te smeren! De scholen hebben voorjaarsvakantie en een hoop gezinnen gaan lekker een weekje weg.

Wintersport of naar de zon we vullen de voorjaarsvakantie allemaal op onze eigen manier in, maar wat moet je doen als je niet weg gaat?
Ik zou zeggen… kijk eens goed naar wat er te doen is in je directe omgeving.
In je directe omgeving zijn er genoeg attracties en bezienswaardigheden waar je nooit eerder over na hebt gedacht. Wat dacht je van een bezoek aan Forteiland!

Voorjaar in maart

Wist je dat Forteiland onderdeel is van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. De stelling is rond 1889 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. Tegenwoordig vinden er andere evenementen plaats: teamweekenden, bedrijfsdiners, festivals, trainingsdagen en programma’s op maat, waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven.

Bij restaurant Kop van de Haven houden wij rekening met dit soort leuke activiteiten. Kom gezellig voor of na je bezoek aan Forteiland genieten van een hapje en/of drankje in de maritieme sfeer. Een beter uitje op eigen bodem is er niet!

Kom eens langs

EN VIS NIET ACHTER HET NET!

Share

Popular Posts