[gtranslate]
[gtranslate]

ARRANGEMENTEN VOOR GROEPEN

Culinaire ervaring

Proef de passie in onze meesterlijk bereide gerechten

Locatie

Het laatste punt van IJmuiden.

100% Vers

Uitsluitend verse ingrediënten, uitzonderlijke smaken

Een gelegenheid vieren bij Kop van de Haven?

Heb jij een gelegenheid die op een speciale manier gevierd moet worden? Dan ben je bij Visrestaurant Kop van de Haven aan het juiste adres. Wij zijn maandag, dinsdag en woensdag speciaal voor groepen van meer dan 12 personen geopend en hebben speciale arrangementen voor je samengesteld om de gelegenheid tot een groot succes te maken. Een verjaardag, huwelijk, persoonlijk jubileum of het jubileum van je bedrijf vier je bij ons onder het genot van een gezellige ambiance. Een gezellige sfeer, een prachtig uitzicht en heerlijk eten zorgen voor de perfecte setting.

Kijk hieronder bij ‘groepsarrangementen’ welke arrangementen wij voor jou hebben samengesteld.

Wil je meer informatie of wil je een persoonlijk gesprek aanvragen? Dan kun je ons bereiken op (0255) 534 818 of info@kopvandehaven.nl. Wij maken uiteraard ook graag een passend voorstel aan de hand van jouw specifieke wensen. Of wil je direct een groeps- of zakelijk arrangement aanvragen? Vul dan hieronder je voorkeuren en je gegevens in. Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben nemen wij deze in behandeling en nemen vervolgens zsm contact met je op.

Arrangementen Diner

Bij Kop van de Haven bieden we een verscheidenheid aan dinerarrangementen om uw eetervaring te verbeteren. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een gedenkwaardige maaltijd met uw groep, onze arrangementen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Laat u verwennen met onze culinaire hoogstandjes terwijl u geniet van het pittoreske uitzicht op voorbijvarende schepen en de warme ambiance van ons restaurant.

Een zakelijke bijeenkomst of een relatie meenemen

Voor een gewaardeerd zakenrelatie wil je net altijd even een stapje harder zetten. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, glas wijn en een smaakvol visgerecht kun je bij Visrestaurant Kop van de Haven genieten van het wisselende decor van scheepvaart dat voorbij komt. Met genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur en een sfeervolle, rustige ambiance is Visrestaurant Kop van de Haven de uitvalsbasis voor het meebrengen van een zakenrelatie. Speciaal voor deze gelegenheden hebben wij een aantal arrangementen samengesteld die aansluiten op de wensen die je hebt tijdens een gelegenheid met je zakenrelatie.

Zo zullen wij rekening houden met je positie in het restaurant. Wij bewaken de rust en sfeer rondom de tafel en zullen je van dienst zijn met een stabiel gastronomisch niveau.

De arrangementen kunt u hieronder vinden

Recensies

Onze Tevreden klanten