[gtranslate]
[gtranslate]

Dfds Seaways In Ijmuiden

Wil je pijlsnel naar Schotland? Neem dan de ferry van DFDS Seaways in IJmuiden. De snelste manier om naar Schotland af te reizen. Je doet eerst Engeland aan, want de ferry komt aan in Newcastle. Verblijf een weekend (of langer) in Newcastle bijvoorbeeld en reis dan door naar Schotland of het Lake District.

onbezorgde reis met DFDS Seaways in IJmuiden

Vaar je met DFDS, dan reis je snel, ontspannen en onbezorgd. Geen wachttijden of files en je fiets auto of camper neem je gewoon mee aan boord. Onderweg geniet je van wat het schip je te bieden heeft. Denk aan restaurants, bars, een bioscoop. Je kinderen mee? Ook zij vermaken zich opperbest in de speelplaats. Jouw vakantie begint aan boord!

WANNEER KUN JE FORTEILAND BEZOEK EN WAT KOST HET?

 

Wil je lekker even een weekendje weg? Of een unieke stedentrip beleven? Een minicruise naar Newcastle is een goed plan. De stad bruist van gezelligheid. En het is echt even wat anders. Je verblijft op een luxe cruiseferry en bent een dagje in het Engelse Newcastle.

AFSLUITING VAN DE DAG

Ons restaurant de Kop van de Haven ligt naast de Felison Terminal. Regelmatig krijgen wij passagiers van de DFDS Seaways te gast voor een hapje en drankje. Je komt met het zicht op de haven en de zee alvast in de stemming! Aan boord gaan van de ferry kan tot 17.00 uur. In ongeveer 15 uur tijd ben je in Engeland. Vaar je zelf niet mee? Droom dan weg als je rond 17.15 uur het schip ziet vertrekken. Heerlijk met een glaasje wijn of een lekker biertje in je hand.

De tafels raken al snel vol bij Kop van de Haven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Share

Popular Posts