[gtranslate]
[gtranslate]

OVER ONS

Culinaire ervaring

Proef de passie in onze meesterlijk bereide gerechten

Locatie

Het laatste punt van IJmuiden.

100% Vers

Uitsluitend verse ingrediënten, uitzonderlijke smaken

Over kop van de haven

Welkom bij ‘Kop van de Haven’, uw culinaire bestemming in het hart van IJmuiden, waar traditie en innovatie samenvloeien tegen een prachtige havenachtergrond. Sinds onze opening in [Jaartal], hebben wij ons onderscheiden als een vooraanstaand restaurant dat zich toelegt op het bieden van een ongeëvenaarde eetervaring.

Gegrondvest op de rijke visserijgeschiedenis van IJmuiden, is ‘Kop van de Haven’ trots op het serveren van de meest verse zeevruchten, rechtstreeks van de boot op uw bord. Onze chef-kok en zijn team zijn meesters in het combineren van de klassieke Nederlandse keuken met een moderne twist, wat resulteert in gerechten die zowel het oog als het gehemelte strelen.

Bij ‘Kop van de Haven’ is elk detail zorgvuldig overwogen om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Van ons sfeervol interieur en het adembenemende uitzicht op de haven tot onze hartelijke gastvrijheid en uitmuntende service, we streven ernaar om elke maaltijd bijzonder te maken.

Onze missie is eenvoudig: u verwennen met heerlijke gerechten terwijl u geniet van het unieke uitzicht en de sfeer die alleen ‘Kop van de Haven’ kan bieden. Of u nu een intieme avond plant, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt.

We zijn dankbaar voor de steun van onze gemeenschap en de vele gasten die door de jaren heen bij ons zijn gekomen. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie, en kijken uit naar de vele jaren van culinaire excellentie die nog voor ons liggen.

Ontdek ‘Kop van de Haven’ en laat u meevoeren op een culinaire reis die u niet snel zult vergeten. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.

Onze Contact Gegevens

Neem Contact Met Ons Op

Locatie

Restaurant Kop Van de Haven B.V.

Email

info@kopvandehaven.nl

Telefoon

0255-534818