[gtranslate]
[gtranslate]

Voel je de koning te rijk in april en mei

‘Hij is de koning te rijk’ is het spreekwoord dat betekent dat iemand zich heel gelukkig voelt. Maar is afgeleid van het feit dat een koning zowel een rijk heeft als rijk is qua bezittingen. Wat denk jij? Ben je gelukkig door je bezit of doordat je je gelukkig voelt? Zal koning Willem Alexander zich op 27 april gelukkiger voelen dan jij? Nou, niet als je naar de Kop van de Haven in IJmuiden gaat! Want dan nuttig je, net als hij, een waar koningsmaal! Geluk zit hem natuurlijk in veel meer dingen. Zoals je gezondheid, de liefde van en voor de mensen om je heen en het vermogen om tevreden te zijn en intens te genieten. Lees hier waarom je je in april en mei zeker de koning te rijk zult voelen.

Vrije dagen om intens te genieten

We zijn gelukkig als we voldoening hebben. Bijvoorbeeld van werk dat bij ons past. Maar vrije dagen scoren ook hoog op de geluksladder! Die zijn er in april en mei genoeg! Denk aan maandag 17 april (Pasen), donderdag 27 april (Koningsdag), voor de jongeren onder ons de hele week van 24 tot en met 28 april (meivakantie, die gek genoeg in april valt….) en donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag). Vrije dagen betekent tijd voor elkaar. Voor je familie en je vrienden. En om bijvoorbeeld je moeder in het zonnetje te zetten, op Moederdag!

Pasen, 13 tot en met 17 april

De lentekriebels krijgen we niet alleen van de dagen die langer worden en de krokussen en tulpen die weer opkomen. Ook Pasen bezorgt ons dit vrolijke gevoel! Speciaal voor het lange paasweekend serveren wij een High Fish arrangement voor € 19,50 per persoon, exclusief dranken. Heerlijk met de Blue Fish wijnen, zoals de Pinot Grigio.

Koningsdag, 27 april

Op 27 april wordt Koning Willem-Alexander 50 jaar! Ben je ook jarig op 27 april en bereik je op die dag ook een ‘kroonjaar’? 0,5% kans dan je dan bij onze koning aan tafel zit! Wil je 100% zeker zijn van een koningsmaal? Dan kom je ‘gewoon’ naar de Kop van de Haven en dineer je met overheerlijke gegrilde asperges met krokante zalm en Hollandaisesaus (€ 24,-).

Moederdag, zondag 14 mei

Wat is er fijner dan mooie herinneringen maken met je moeder? En/of met je eigen gezin? Een huishoudelijk cadeau geven is best leuk. Maar het mooiste moederdagcadeau is toch dat zij geen rommel en afwas heeft? Dus kom lekker naar de Kop van de Haven voor een speciaal moederdagmenu (€ 30,-).

Stop op de Kop

Wil je liever thuis genieten van een lekkere maaltijd of ben je en route met je vrienden of familie? Bijvoorbeeld met de fiets? Stop dan op de Kop voor een snelle (vis) snack (een losse haring, broodje gerookte zalm, kibbeling, kroket, frites enzovoort) of haal jouw kok voor thuis in huis (van een broodje makreel tot een sushi bowl).

Gezondheid en liefde

Gezondheid en de liefde van en voor de mensen om je heen. Dat is waar geluk ook om draait. Elkaar helpen en elkaar steunen. Onze waardering uitspreken naar elkaar.

Vissenloop

Daarom organiseert KWF Kankerbestrijding Velsen voor de derde keer hét wandelevenement van IJmuiden! Om extra geld op te halen. Om voor elkaar te zorgen. Om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Loop je mee? Op een lege maag kun je niet lopen. Daarom is het personeel van de Kop van de Haven deze dag extra vroeg uit de veren! En kun je in alle vroegte genieten van een heerlijk ontbijt (vanaf 7.00 uur).

Leukste restaurant verkiezing, tot 8 mei

Kop van de Haven is genomineerd voor de Verkiezing Leukste Restaurant 2017! Wil je dat zij winnen? Spreek je waardering uit en stem vóór 8 mei 2017 op Kop van de Haven in Velsen! Je maakt kans op mooie prijzen zoals een hotelovernachting voor 2 personen! Met wie zou jij op stap willen? Hier kun je stemmen!

Kibbeling Cup, tot 12 mei

Waardeer je de kibbeling van de Kop van de Haven? Zorg dan dat de Kop de Kibbeling Cup wint en doe mee! Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV). Breng je jouw stem uit, dan maak je bovendien kans op fantastische prijzen, zoals een LG 49″ televisie, een van de twee LG tablets of een pond kibbeling! Hier kun je stemmen!

Facebook Posts Op De Website

Houd voor bijvoorbeeld het wisselende Fortmenu vooral onze Facebookpagina in de gaten of kijk hier. Sinds kort staan de Facebook posts ook op de website.

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

Openingstijden

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Share

Popular Posts