[gtranslate]
[gtranslate]

Lentekriebels

Kriebels krijg ik ervan. Als ik denk aan het voorjaar. Lentekriebels! Heerlijk, kan niet wachten. Zeker niet als ik deze blogpost schrijf op het moment dat het buiten grauw en nat is. Heb jij dat nu ook? Wat zullen we doen om alvast de lente op te roepen? Ik begin met het zoeken naar passende foto’s. Ik kom beelden tegen van koeien en paarden in de wei. Afgeschilderd tegen een groene achtergrond. Kijk, daar word je blij van! Dan nog vooruitblikken op wat er zoal op de planning staat voor maart en april. Ik zie dat restaurant Kop van de Haven er al druk doende mee is. Eens kijken. Kijk je mee?

Eerste Publieksdag Forteiland zondag 5 maart en zondag 2 april

Het is zover! Vanaf nu kun je de eerste zondag van de maand (tot november) onder leiding van gidsen Forteiland bezoeken. De rondleiding inclusief overtocht kost € 12,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis. De overtocht vanaf de Kop van de Haven duurt ongeveer 10 minuten. Ga naar de website van Forteiland om te reserveren. Na afloop zin in ons speciale Fortmenu?

Week van de lentekriebels, maandag 20 t/m vrijdag 24 maart

We beginnen de lente goed met onbeperkt mosselen voor € 18,-. Lekker lang tafelen met uitzicht op de zee, de havens en de sluizen. Mosselen zijn bovendien gezond. Ze bevatten weinig vet en veel mineralen. Je kunt bij ons onbeperkt gekookte of gebakken mosselen eten. Klassiek, oosters of Italiaans bereid.

Dag van het bier, vrijdag 7 april

“Biertje?” Of je nu van deze goudgele rakker houdt of van een “zo speciaal gebleven” variant, op de Dag van het bier, vrijdag 7 april, kom je aan je trekken! Naast de Heineken van Hollandse bodem serveren wij speciaalbier van de Schelde Brouwerij, Belgisch bier met Hollandse wortels. Fish & chips smaakt er prima bij.

Paasweekend, donderdag 13 t/m maandag 17 april

De lentekriebels krijgen we niet alleen van de dagen die langer worden en de krokussen en tulpen die weer opkomen. Ook Pasen bezorgt ons dit vrolijke gevoel! Speciaal voor het lange paasweekend serveren wij een High Fish arrangement voor € 19,50 per persoon, exclusief dranken. Heerlijk met de Blue Fish wijnen, zoals de Pinot Grigio.

Facebook posts op de website

Houd voor bijvoorbeeld het wisselende Fortmenu vooral onze Facebookpagina in de gaten of kijk hier. Sinds kort staan de Facebook posts ook op de website.

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

Openingstijden

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Share

Popular Posts