[gtranslate]
[gtranslate]

GA JE MEE NAZOMEREN?

De zomer is voorbij. Maar niet getreurd! In september en oktober is het heerlijk nazomeren. Vind je het jammer dat het ‘gewone’ leven weer begint? Houd het vakantiegevoel dan vast. Waan je zo nu en dan weer in Frankrijk of Spanje. Kop van de Haven in IJmuiden helpt je daarbij. Hoe? Dat lees je hier.

Franse wijn

Neem de Picpoul de Pinet. Deze frisse, droge Franse witte wijn komt uit de Languedoc. Je waant je weer in La Douce France als deze wijn je tong streelt. Je proeft wit fruit, mineralen, milde kruidigheid, citroen, limoen en soms een klein bittertje. Voeg daar de zachte, frisse afdronk aan toe en het feest is compleet. Niet voor niets serveert Kop van de Haven deze alcoholische versnapering. Hij past perfect bij oesters, garnalen of vis. Benieuwd naar de dranken van Kop van de Haven? Je vindt ze hier.

Spaans/Portugese sangria

Sangria is een Spaanse/Portugese licht alcoholische drank. De basis voor deze drank bestaat uit rode of witte wijn. Gecombineerd met fruit en likeuren. Met sangria haal je in no time het zomergevoel terug! Bij Kop van de Haven worden twee soorten sangria geserveerd. ‘Gewone’ sangria en de sangria de cava. Cava is een mousserende wijn, ook wel de champagne uit Spanje genoemd. Met een glas sangria de cava in je hand ben je weer terug in de Spaanse zon!

AFSLUITING VAN DE DAG

Spaans/Portugese sangria

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Share

Popular Posts