[gtranslate]
[gtranslate]

December Op De kop

De december feestmaand is losgebarsten! Aan het onstuimige weer en de drukte in de winkelstraten is dat al goed te merken. Maar hoe zal het zijn op de Kop in IJmuiden? Sint is 18 november gearriveerd en de kinderen zijn op de Kop voorzien van warme chocolademelk. Ik heb vandaag horen fluisteren dat de Deugpiet zaterdag speciaal nog even naar de Kop komt om de kinderen van cadeautjes te voorzien. En hoe staan de kerstdagen ervoor? Wat gebeurt er dan? Tijd voor de december update!

Kerst op de Kop

Van kerstavond tot en met derde kerstdag serveert het restaurant een heerlijk 4-gangen menu voor €54,50 per persoon. Inclusief Heineken bier, huiswijn, frisdranken en koffie. De reserveringen voor Kerst gingen zo hard, dat er een extra dag, kerstavond, aan toegevoegd is.
Zo kun je op kerstavond alvast in de betoverende kerstsfeer komen en genieten van dit menu met je vrienden en/of familie. Liever à la carte op kerstavond? Dat mag natuurlijk ook. Hier lees je meer over het kerstmenu.  De tijd dringt, wees er snel bij, VOL=VOL. Reserveren kan hier.

Kop z’n taarten

‘Met wie wil jij graag koffie drinken met een lekker stukje taart erbij? En ga je dan voor taart 1, 2 of 3?’ vroeg de Kop laatst op haar Facebookpagina. Er werd massaal op gereageerd. Richard in ’t Groen is de gelukkige winnaar en mag samen met Marjolein Visser komen voorproeven van de nieuwe Kop z’n taarten.

Borreltijd

December en januari zijn bij uitstek de maanden van de borrels. Speciaal daarvoor heeft Kop van de Haven geweldige borrelarrangementen bedacht. Maar er is meer om jouw privé of zakelijke bijeenkomst te doen slagen! Denk bijvoorbeeld aan High-Fish, Proef de Zee of het Keuzemenu en allerlei vergaderarrangementen met of zonder lunch of diner. Hier lees je er meer over. In het restaurant vind je bovendien de gedrukte folder.

Cadeautip

Zie je door de bomen het bos niet meer in het aanbod van (online) winkeliers en ben je bang niet op tijd iets speciaals te vinden voor Sinterklaas of Kerst? Kop van de Haven kan je helpen! Er worden onder andere mooie borden, glazen en schalen verkocht. Prachtige cadeaus om te krijgen! Maar denk ook eens aan een cadeaubon van de Kop van de Haven. Het bedrag dat jij als gever bepaalt is door de ontvanger te benutten voor een etentje in het restaurant of het afhalen van gerechten in het ‘kombuis’ naast het restaurant.

Proosten op het nieuwe jaar 2018

Kom je ook met de Kop proosten op het nieuwe jaar 2018? Op nieuwjaarsdag is Kop van de Haven open vanaf 12 uur en verwelkomt de ‘bemanning’ jou in een gezellige ambiance met een glaasje prosecco. Op oudejaarsdag is Kop van de Haven gesloten vanaf 16 uur.

Vind je dit een leuke blogpost? Delen mag, graag zelfs! 

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

 

Openingstijden

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Share

Popular Posts